divendres, 20 de març de 2015

Sortida a l'Observatori de Sabadell i al cinema

El trimestre ja s'acaba i a 5è aprofitem per anar a les sortides que ens quedaven pendents per fer abans de les vacances de Setmana Santa.

El divendres passat vam anar a l'Observatori de SabadellAllà ens van passar una sèrie de fotos amb les que vam aprendre un munt de coses sobre el Sol, el Sistema Solar i l'Univers en general. Vam fer tantes preguntes i ens va interessar tant que gairebé ni ens en vam adonar que ja era l'hora de pujar a la cúpula per mirar el Sol a través del telescopi i d'un filtre solar.

L'astrònoma que ens va fer la visita fins i tot ens va felicitar per les bones preguntes que havíem fet i com a recompensa ens vam endur un llibre d'astronomia i un calendari!Per altra banda, aquest dilluns hem anat als Cinemes Imperial a veure una pel·lícula en anglès: "BRAVE".
Ens va agradar molt i ens ho vam passar d'allò més bé!

Finalment, aprofitem per recordar-vos que el proper dimarts 24 de març, i si el temps ens ho permet, anirem d'excursió al riu Ripoll per posar en pràctica tot el que hem aprés sobre els ecosistemes a Coneixement del Medi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada