divendres, 17 de gener del 2014

Hem menjat "Alfajores"

Els Alfajores són unes postres típiques d'Uruguay.

Aquí us deixem la recepta! Bon profit!!

Ingredients:

300 gr de farina     


150 gr de sucre

200 gr de maizena              

3 rovells d'ou


200 gr de mantega             

2 culleradetes de llevat

1 culleradeta de ratlladura de llimona,

  "dulce de leche" i coco ratllat.



Procediment:

1. Barrejar farina, llevat i maicena a un bol.
2. A un altre bol, batre la mantega,al sucre i els rovells d'ou.Barrejem bé fins que formi una crema i després afegim la llimona.



3. Barregem tots el ingredients a poc a poc i ho deixem reposar 15 minuts a la nevera.
4. Estirem la massa sobre una superfície plana amb polsim de farina.
5. Tallem medallons de quatre cemtímetres de diàmetre.
6. Fornejar 12 minuts a 160º.
7. Un cop cuits, s'ajunten els medallons amb "dulce de leche" y se suquen al coco ratllat.

Gràcies Andy!

3 comentaris: